Hjorthede Forsamlingshus

Det andet mest populære forsamlingshus i Viborg Kommune er nu klar til udlejning igen.
Dejlige lyse lokaler. Et hyggeligt og moderne forsamlingshus med gode køkkenfaciliteter.
Velegnet til selskaber på 40-80 personer, og med service til i alt 80 personer.
Pris 1400,- kr. incl. rengøring, plus forbrug af el, vand og gas.
Udlejning tlf.: 86 68 68 01.

I 2007 var Hjorthede Forsamlingshus udlejet ikke mindre end 208 gange. Det gør huset til det 2. mest udlejede forsamlingshus i hele Viborg Storkommune.
Hvis du er interesseret i at holde din fest/arrangement i et nyrenoveret forsamlingshus, så ring eller send en mail til postkassen@hjorthede-by.dk

Tjek selv om huset er ledigt

Få inspiration til bordopstilling og borddækning her

  Se flere billeder og forslag til pyntning af borde

Hjorthede Forsamlingshus er bygget i slutningen af 1800 tallet til sognets borgere. Dengang, som i dag, brugte man huset til alt, hvad man skulle samles om, når der ikke var plads nok i hjemmet. Kakkelovnen sørgede for varme og hygge, og man sad på lange bænke. Huset har igennem alle årene været brugt til bryllupsfester, sølvbryllupper, fødselsdage og mindesammenkomster efter en begravelse. Men også til generalforsamlinger og forskellige møder med foredrag og sang. Mangeårige traditioner var dilettanter, høstfester og skolens årlige juletræsfest, som blev holdt i forsamlingshuset indtil skolen blev bygget i 1943. Bal om lørdagen af og til, og gymnastik om vinteren for piger og karle.

Engang efter krigen blev den gamle kakkelovn udskiftet med centralvarme, og der blev lavet toiletter.

Og gennem 1980'erne kom der økonomisk afmatning, og mange forsamlingshuse havde trange kår. Bestyrelsen for forsamlingshuset i Hjorthede så sig nødsaget til at nedlægge forsamlingshuset d. 1. juli 1992, hvor det blev overdraget til fodboldklubben HLT's støtteforening, som forpligtede sig til, at der fortsat skulle foregå forsamlingshusdrift. Efterfølgende blev der foretaget en større renovering i køkkenet, salen og ved indgangspartiet. 1. juli 1997 ønskede HLT's støtteforening ikke længere at fortsætte med opgaverne, og Hjorthede Borgerforening overtog huset, som i dag bliver benyttet af både lokale og andre, til forskellige aktiviteter. Huset er løbende under renovering, - senest i perioden januar til marts 2008, hvor vinduerne blev udskiftet, der blev malet, hulmursisoleret, olieret gulve mm.